10. Félúton
2014. május 13. kedd, 13:59

2007-ben még mi szerveztük Papp Kornéliával és Kuna Ágnessel a nyelvészettel foglalkozó doktoranduszok számára rendezett Félúton konferenciát (a logótervem azóta öröklődik), idén pedig már az egyik volt hallgatóm, Németh Luca Anna is a szervezőbizottságban van...

Jubileumi Félúton.

 

10. FÉLÚTON KONFERENCIA
2014. OKTÓBER 9–10.

Az ELTE BTK magyar nyelvtudományi doktori programjának 10. Félúton konferenciája

A konferencia helyszíne: ELTE BTK, Múzeum krt. 4.
A konferencia időpontja: 2014. október 9–10.

 

A konferencia célja, hogy a nyelvtudomány iránt elkötelezett doktori iskolás hallgatók jobban megismerhessék egymás kutatási területeit, módszereit, eredményeit; lehetőséget kapjanak témájuk bemutatására, felmerülő kutatói dilemmáik nyilvános szakmai megvitatására.

A konferenciára a jelentkezési lapon feltüntetett, tervezett szekciók bármelyikébe lehet jelentkezni nyelvészeti témájú, magyar nyelvű, 15 perces előadással. Végzősök és doktori tanulmányaikat 2014 őszén megkezdeni szándékozó hallgatók jelentkezését is várják. A részvétel ingyenes.

Jelentkezni az előadás egyoldalas (kb. 2800 n) összefoglalójával lehet, amelyhez legfeljebb egyoldalas bibliográfia csatolandó (hiánya esetén indoklás szükséges). Az absztraktokat két szakmai lektor bírálja. Az előadások anyagából publikációs lehetőség várható. Az absztraktok tartalmi és formai követelményeiről részletes tájékoztató a honlapon olvasható: http://linguistics.elte.hu/studies/feluton

Az absztraktok beküldésének határideje: 2014. június 6. Az absztraktokat és a honlapról letölthető kitöltött adatlapokat a következő címre várják: feluton2014[kukac]gmail.com. Minden jelentkező öt napon belül visszajelzést kap absztraktja beérkezéséről.

 

További információ: http://linguistics.elte.hu/studies/feluton, feluton2014[kukac]gmail.com

 

Módosítás dátuma: 2014. május 15. csütörtök, 20:06
 

Keresés

Google-ajánlat