A Marie Claire virágai
2010. január 11. hétfő, 16:59

László Krisztinával, a Marie Claire főszerkesztőjével; dr. Lénárt Ágota sportpszichológussal, a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar Pszichológia Tanszékének vezetőjével és Lázár Eszter művészettörténésszel, a Magyar Képzőművészeti Egyetem tanárával döntöttünk arról január elején, ki legyen 2010-ben a Marie Claire virága.

 

A Marie Claire magazin 2009 őszén pályázatot hirdetett 14 és 24 év közötti tehetséges lányoknak-nőknek, hét kategóriában. Amc pályázaton kategóriánként 500.000 forintos ösztöndíjat lehet elnyerni meghatározott célra. A pályázók a tehetségüket az írás, a tudomány, a sport, az ének-zene, a képző-, az ipar- és a fotóművészet, a színház- és a filmművészet és a táncművészet terén bizonyíthatták életrajzukkal, motivációs levelükkel, illetve támogatóiktól kért ajánlásaikkal, esetleg elkészült munkáikkal.

Az összesen közel 200 pályamunkát a zsűri minden tagja végignézte, egyesével értékelte. Végül január 7-én személyesen is összeültünk, és közösen döntöttünk az egyes területek győzteseiről. A döntés során figyelembe vettük mind a pályázó tehetségének bizonyítékait, mind pedig azt, mennyire konkrét, megvalósítható, saját fejlődését szolgáló célt tűzött ki maga elé, amelyhez a folyóirat segítségét kéri.

Az eredményeket a Marie Claire legközelebbi száma ismerteti.

 

Keresés

Google-ajánlat