Szófelhő
kommunikáció feladat oktatás műhely tehetséggondozás internet digilektus konferencia média stílus módszertan facebook marketing stilisztika barangoló netszótár internetkommunikáció utazás szövegalkotás borkommunikáció infokommunikáció bormarketing bibliográfia stílusgyakorlat kreatív írás digital_communication digilect emotikon tipográfia írásgyakorlat pályázat marketolingvisztika retorika digitális_kommunikáció prezentáció emoticon communication visual_communication önéletrajz visualisation reklám életrajz szövegértés tárgyalástechnika vizuális kommunikáció folyóirat üzleti kommunikáció meme szövegértelmezés vizuális_kommunikáció szövegelemzés énmárka szövegnyelvészet memes vizualitás szöveggondozás
Áfonyás klafuti |
2013. július 09. kedd, 08:40 |
Nagymama tejes pitéjét idéző, francia recept, igaziból clafoutis (Rachel Khoo receptje nyomán) Másik neve: flaugnarde. Hozzávalók 4 főre 4 tojás
Elkészítés 180 fokra előmelegítjük a sütőt.
Ínycsiklandozó leírás a sütiről Itt szerepel ez is: "Akkor sikerült igazán jól a recept, ha egy enyhén rezgős, kívül szilárd, belül krémes, kanalazható pitét tálalunk fel. Az alaptésztát feldobhatjuk kevés vaníliával vagy fahéjjal, bármilyen idénygyümölcsből elkészíthető, fagylalttal megkoronázva pedig fejedelmi fogás."
Tipp: Minél savanyúbb a gyümölcs, annál jobb az ízkontraszt. Kipróbáltam már ribizlivel és málnával. |