Csetszövegek (Dézsi Fruzsina)
2016. április 05. kedd, 13:16

1. Állásajánlat cseten – egyre több médiában dolgozó személy keres munkatársakat a különböző közösségi portálokon. Lent egy megkereső/felkérő üzenetet olvashattok. Írjatok hozzá egy minimum 3 megszólalásos beszélgetést, amelyben eljuttok odáig, hogy elutasítjátok az állást. A beszélgetésnek az alábbi elemeket kell tartalmaznia:

- felkiáltópont
- Facebook-matrica / szmájli
- legalább egy rövidítést az alábbiak közül: OMG, WTF, THX, LOL

Kedves Antónia!

A képeid alapján alkalmasnak tűnsz arra, hogy a médiában szerepelj és különböző modell-, műsorvezető-, reklámfilm munkákra közvetítsünk a jövőben. Nálunk a filmes-, divat-, reklámszakma folyamatos utánpótlása zajlik. Tehetséges fiatalokat keresünk, akiket el tudnánk képzelni reklám/divatfotózásokon és mozgóképes produkciókban. (reklámfilm, mozifilm, játékfilm, TV sorozat) A külső nagyon fontos, de önmagában azért nem minden. Éppen ezért szeretnénk Téged megnézni egy casting keretein belül, ahol szakemberünk elbeszélgetne veled és felmérné az igényeidet/képességeidet. A casting természetesen kötelezettség mentes. Amennyiben érdekel a lehetőség, küldd el a neved, korod, telefonszámod. Abban az esetben, ha nem töltötted be a 21. életévedet, mindenképpen tüntesd fel édesanyád/édesapád nevét és telefonszámát. Pár napon belül kollégám telefonon fel fog keresni Téged, illetve a szüleidet, hogy időpontot egyeztessen veled következő válogatásunkra.
A jelentkezési űrlap a www.pandorastudio.hu oldalán található!
Címünk:1082 Kálvin tér, Baross utca 3 (15-ös kapucsengő)
Üdvözlettel, Pandora Studio

 

 

2. Állásajánlat cseten – egyre több médiában dolgozó személy keres munkatársakat a különböző közösségi portálokon. Lent egy megkereső/felkérő üzenetet olvashattok. Írjatok hozzá egy minimum 3 megszólalásos beszélgetést, amelyben eljuttok odáig, hogy elfogadjátok az állást. A beszélgetésnek az alábbi elemeket kell tartalmaznia:

- csupa nagybetűs válasz
- angol szó fonetikusan leírva
- mém

Szia, Az RTL-en készítünk egy új műsort ami formátumát tekintve olyan lesz mint a vacsora csata csak nem vacsorát kell szervezni hanem házibulit aminek a végén elő kell adni 2 dalt. Ha kicsit is felkeltette az érdeklődésedet akkor add meg a számod és mesélek róla bővebben. Üdv, Agatics Antal

 

 

3. Castingra hívás cseten – már a tehetségkutatók munkatársai is kihasználják a közösségi portálok nyújtotta lehetőségeket. Lent egy megkereső/felkérő üzenetet olvashattok. Írjatok hozzá egy minimum 3 megszólalásos beszélgetést, amelyben eljuttok odáig, hogy egyeztetitek a casting időpontját. A beszélgetésnek az alábbi elemeket kell tartalmaznia:

- legalább egy magyar rövidítés, például: vok, naon, nemtom, pill, valszeg, vmi (és a többi...)
- felkiáltópont
- Facebook matrica / szmájli

Kedves Tibor! Szeretnélek elhívni az RTL Klub új énekes-tehetségkutató műsorának, az X faktornak a válogatására. Ha van kedved, kérlek, írj vissza, és egyeztetünk időpontot.

 

 

4. Castingra hívás cseten – már a tehetségkutatók munkatársai is kihasználják a közösségi portálok nyújtotta lehetőségeket. Lent egy megkereső/felkérő üzenetet olvashattok. Írjatok hozzá egy minimum 3 megszólalásos beszélgetést, amelyben eljuttok odáig, hogy erősködés ellenére elutasítjátok a castingon való részvételt. A beszélgetésnek az alábbi elemeket kell tartalmaznia:

- T9 téves javítása + helyreigazítás
- az alábbi internetes szlengek közül legalább egy: elénekli a Django-t (színesbőrű fiatalembert orális örömökben részesít), kerózni (intim kapcsolatot ápolni rendőr ifjakkal), sugarpic – (Suggestive or erotic photo),
- halmozott írásjelek

Kedves Ágnes! Szeretnélek elhívni az RTL Klub új énekes-tehetségkutató műsorának, az X faktornak a válogatására. Ha van kedved, kérlek, írj vissza, és egyeztetünk időpontot.

 

 

5. Közeledés chaten – egyre többen ismerkednek és keresnek párt a közösségi oldalakon. Lent egy randira invitáló üzenetet olvashattok. Írjatok hozzá egy minimum 3 megszólalásos beszélgetést, amelyben eljuttok odáig, hogy elutasítjátok a közeledő felet. A beszélgetésnek az alábbi elemeket kell tartalmaznia:

- gyors témaváltás
- angol szó fonetikusan leírva
- központozás elhagyása

Szia Fruzsina!

Remélem nem bánod, hogy írok neked, hisz szerintem nem ismerjük egymást, s még nem találkoztunk... tudod egész véletlen vettelek itt észre, ám nagyon kedvesnek tűntél, ezért is gondoltam hátha lesz kedved beszélgetni... 

 

 

6. Közeledés chaten – egyre többen ismerkednek és keresnek párt a közösségi oldalakon. Lent egy randira invitáló üzenetet olvashattok. Írjatok hozzá egy minimum 3 megszólalásos beszélgetést, amelyben eljuttok odáig, hogy megbeszéltek egy találkozót.

A beszélgetésnek az alábbi elemeket kell tartalmaznia:

- legalább 1 rövidítés az alábbiak közül: IDK, IMHO, BTW, ASAP
- félregépelés
- hangsúlyozás, kiemelés a betű sokszorozásával (pl.: pusziii, figyuu)

Gyönyörű szép leányzó vagy!   Nincs kedved beszélgetni? 
Csak a színházas csoportra vonatkozóan. Nem társkeresőleg, csak szakmára vonatkozólag....

 

Keresés

Google-ajánlat