Szófelhő
kommunikáció feladat oktatás műhely tehetséggondozás internet digilektus konferencia média stílus módszertan facebook marketing stilisztika barangoló netszótár internetkommunikáció utazás szövegalkotás borkommunikáció infokommunikáció bormarketing bibliográfia stílusgyakorlat kreatív írás digital_communication digilect emotikon tipográfia írásgyakorlat pályázat marketolingvisztika retorika digitális_kommunikáció prezentáció emoticon communication visual_communication önéletrajz visualisation reklám életrajz szövegértés tárgyalástechnika vizuális kommunikáció folyóirat üzleti kommunikáció meme szövegértelmezés vizuális_kommunikáció szövegelemzés énmárka szövegnyelvészet memes vizualitás szöveggondozás
Marokkói burgonyás-zöldséges csirke |
2014. február 08. szombat, 15:33 |
Egyszer láttam, utánkövettem... Nagyobb fazék (tangine lenne az igazi) aljába olívaolajat öntünk, megforgatjuk rajta a hagymát, fehérre pároljuk rajta a húst (csirkecombot vagy -mellet). Delikáttal, marokkói fűszerkeverékkel (római kömény, sáfrány, szerecsendió), borssal, fokhagymával fűszerezzük. Majdnem készre pároljuk. Ráöntjük a kockára vágott krumplit, szükség esetén sózzuk. Felöntjük hideg vízzel (nem kell ellepnie a víznek). Ráöntjük a zöldségeket (például fagyasztott répa-borsó-kukorica keveréket, kockára vágott cukkinit, olívabogyót, ízlés szerint), borssal, metélőhagymával fűszerezzük. Fedő alatt az egészet készre pároljuk.
|