Szófelhő
kommunikáció feladat oktatás műhely tehetséggondozás internet digilektus konferencia média stílus módszertan facebook marketing stilisztika barangoló netszótár internetkommunikáció utazás szövegalkotás borkommunikáció infokommunikáció bormarketing bibliográfia stílusgyakorlat kreatív írás digital_communication digilect emotikon tipográfia írásgyakorlat pályázat marketolingvisztika retorika digitális_kommunikáció prezentáció emoticon communication visual_communication önéletrajz visualisation reklám életrajz szövegértés tárgyalástechnika vizuális kommunikáció folyóirat üzleti kommunikáció meme szövegértelmezés vizuális_kommunikáció szövegelemzés énmárka szövegnyelvészet memes vizualitás szöveggondozás
Mascarponés-tejszínes-banános tekert |
2014. január 06. hétfő, 22:20 |
Bevásárlólista: 6/8 tojás, 6/8 ek. cukor, pár csepp citrom, 6/8 ek. liszt, sütőpor, csipet só; legalább 250 g (lehet 500 g is) mascarpone, legalább 200 ml tejszínhab, 4 cs. vaníliás cukor, 1 banán, tortabevonó A tepsi méretétől függően 6 vagy 8 tojásból piskótát sütünk. Még melegen konyharuhával felcsavarjuk; ha kicsit kihűlt, konyharuha nélkül ismét feltekerjük, teljesen kihűtjük. Közben felverjük a mascarponét, külön tálban a tejszínt a négy csomag vaníliás cukorral. Óvatosan belekanalazzuk a tejszínt a mascarponéba. Megkenjük vele a piskótát, apróra vágott csokit szórunk rá, elhelyezzük rajta a hosszában félbevágott banánt. Az egészet feltekercseljük. Befóliázva egy éjszakára a hűtőbe tesszük. Jó étvággyal elfogyasztjuk. |