Online társkeresés
2017. november 21. kedd, 12:39

Az interperszonális kommunikáció digitális formáin belül az online társkeresésről szólt Kocsmár Fanni, Vitál Szilvien, Tokovics Lilla és ... előadása. Kreatív írásos feladatként a társaiknak online hirdetések (paródia)szövegét kellett elkészíteniük, életkor, nem, foglalkozás és társkereső oldal ismeretében.

A szövegeket irónia és humor jellemzi, sztereotípiákra épülnek, komolyan venni őket tilos!

 

 

26 éves modell, Elittárs

Kovács Csenge vagyok, modell... Nem, itthon nem láthattál sehol, mert én csak külföldi cégeknek dolgozok. A privát fotózások a kedvenceim.
A BME-n építészmérnök szakon szereztem diplomát, amit ezúton is köszönök apukámnak.

 (Kiss Rebeka, Szilágyi Zsófia, Kolba Gergely és Sinkovicz Anita)

 

 

22 éves színésznő, viszony.hu

Kata vagyok, 22 éves színésznő, és félrelépésemet egy másikkal javítanám. Minden anyagi és lelki szükségletet kielégítő, plátói szerelem beteljesülését keresem (beérem egy saját Andy Vajnával is). Annyit garantálhatok, hogy velem hatványozódni fog a szürke 50 árnyalata. A kapcsolatokban nem játszom meg magam, és színésznő lévén mindent elvállalok.

(Vankó Dávid, Káldy Márton, Vizi Gergely, Bethlen Dávid, Mezriczky Marcell)

 


60 éves, nő, tanár, Viszony.hu

Katinka vagyok. Dekoratív, nyugdíjhoz közel álló nyelvtanár, de alkalomadtán a biológiában is tudok pár izgalmas dolgot mutatni. Nyugdíjas éveim előtt vágyom egy kis kalandra. Hogy át tudja adni tudásom, volt diákjaim előnyben. Keress bátran, ha azt akarod, hogy megleckéztesselek.

(Bukosza Zita, Kopka Enikő, Mihályi Dominika, Molnár Bibiána és Szabadkai Petra)

 

 

55 éves, férfi, iskolaigazgató, randivonal.hu

Ne tévesszen meg a korom (55), mert nagyon aktív vagyok. Rendszeresen sportolok (squash), van egy kutyám, Pötyi. Nagyon szeretek utazni, érdekelnek a különböző kultúrák. Tökéletes estém: egy pohár bor kíséretében élvezni a lágy jazz-t a kedvesemet ölelve. Ha szeretnél velem tölteni egy tökéletes estét, dobj egy üzenetet. ;)

(Apari Gréta, Biró Kinga, Laki Hilda Eszter, Nagy Rozália, Palánki Alexandra)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Keresés

Google-ajánlat