Szófelhő
kommunikáció feladat oktatás műhely tehetséggondozás internet digilektus konferencia média stílus módszertan facebook marketing stilisztika barangoló netszótár internetkommunikáció utazás szövegalkotás borkommunikáció infokommunikáció bormarketing bibliográfia stílusgyakorlat kreatív írás digital_communication digilect emotikon tipográfia írásgyakorlat pályázat marketolingvisztika retorika digitális_kommunikáció prezentáció emoticon communication visual_communication önéletrajz visualisation reklám életrajz szövegértés tárgyalástechnika vizuális kommunikáció folyóirat üzleti kommunikáció meme szövegértelmezés vizuális_kommunikáció szövegelemzés énmárka szövegnyelvészet memes vizualitás szöveggondozás
Orosz almatorta |
2020. január 03. péntek, 14:19 |
Ezt (is) vittem szilveszterre Hozzávalók, 26 cm-es tortaformához: 6 nagy alma fél csomag sütőpor
A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A tortaformát kibéleljük sütőpapírral. Az almákat meghámozzuk, apró cikkekre vágjuk, eloszlatjuk a tortaformában. A tojást a cukorral robotgépben habosra verjük, amíg el nem kezd csíkokat húzni. Beleforgatjuk a vaníliát és a sütőporral elkevert lisztet, majd a tésztát az almára öntjük. (Az almára öntöttem egy kis fahéjas almafűszert.) 180 fokos sütőben kb. egy óra alatt sül készre. A kapcsot csak hidegen érdemes kinyitni. Teljesen kihűlve lehet szépen szeletelni.
|