Szófelhő
kommunikáció feladat oktatás műhely tehetséggondozás internet digilektus konferencia média stílus módszertan facebook marketing stilisztika barangoló netszótár internetkommunikáció utazás szövegalkotás borkommunikáció infokommunikáció bormarketing bibliográfia stílusgyakorlat kreatív írás digital_communication digilect emotikon tipográfia írásgyakorlat pályázat marketolingvisztika retorika digitális_kommunikáció prezentáció emoticon communication visual_communication önéletrajz visualisation reklám életrajz szövegértés tárgyalástechnika vizuális kommunikáció folyóirat üzleti kommunikáció meme szövegértelmezés vizuális_kommunikáció szövegelemzés énmárka szövegnyelvészet memes vizualitás szöveggondozás
Rácsos túrós |
2020. április 06. hétfő, 15:19 |
Karanténtúrós
Hozzávalók: 25 dkg finomliszt
A töltelékhez: 375 g túró
Elkészítés: A hozzávalókból tésztát gyúrunk. Egy nagyobb és egy kisebb részre osztjuk. A nagyobbik tésztát a sütőpapíros tepsibe egyenletesen belenyújtjuk-beletapogatjuk. Ráöntjük a tölteléket. A megmaradt tésztából „kígyókat" nyújtunk, és berácsozzuk vele a túrós krém tetejét. A süteményt 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és kb. 25-35 percig sütjük. |