Reklámszövegek felettébb hasznos tárgyaknak
2012. április 04. szerda, 10:33

Négyfülű csésze

Gondja van azzal, hogy mindig letörik a csészéje füle? Íme egy forradalmian új megoldás a fületlen bögre problémájára. Bemutatjuk a legújabb technológia szerint készült 4 fülű csészét! A 4 fülű csésze 4-szer tovább tart, mint a hagyományos párja. Rendelje meg most, és szabaduljon meg a fületlenségtől!

(Bertalan Réka, Rabie Nóra, Szabó Ágnes, 2012)

A feladat ötletgazdája: Mazula Krisztina

 

Ismertető a Palackba Zárt Napfényről

Tisztelt Zuhogó Eső!
Köszönjük érdeklődését legújabb termékünk iránt. Engedje meg, hogy rövid tájékoztatást nyújtsunk Önnek a Palackba Zárt Napfényről.
A Palackba Zárt Napfényt hazai tudósok hosszas kutatás után fejlesztették ki, és kiváló munkájuk eredményeként elnyerték a 2014-es év Innovációs Díját.
Termékünk előnyei közé tartozik, hogy fedezi a napi D-vitamin szükségletet, ugyanakkor bőrgyógyászatilag igazolt, hogy nincs rákkeltő és bőrkárosító hatása. A Palackba Zárt Napfénynek köszönhetően a legborúsabb napokat is vidámmá varázsolhatja, és akár a tél közepén is napozhat. A szoláriumok ideje lejárt!
Termékünket 500 és 1000 ml-es kiszerelésben árusítjuk a kijelölt gyógyszertárakban. Használata nagyon egyszerű: a kupak lecsavarásával az egész szoba napfénybe borul. Egy kis üveg egy hónapig elegendő napfényt tartalmaz. Ha további kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!


Tisztelettel:


Palackozó Piroska
ügyintéző


Melléklet: 1 db 20 ml-es termékminta

(Márkus Anna, Karácsony Boglárka,Váradi Melinda, 2014)

 

Tisztelt Tank Aranka!
Örömmel vettük érdeklődését az új Fürdőhabdúcoló 2.0 iránt.
A termék teljesen környezetbarát, kompakt, elfér akár egy retikülben is. Dermatológiailag tesztelt, a habos fürdővízhez adva megnöveli a hab térfogatát, valamint a vizet is kellemes hőmérsékleten tartja. Így hosszantartó relaxációs élményt nyújt.
A termék ára 10 ezer forint, amely 60 fürdésre elegendő Fürdőhabdúcoló 2.0-t tartalmaz.
Amennyiben a terméket megrendelné, érdeklődjön az alábbi számon: 0123.

Tisztelettel,
Habor Edit

Melléklet: egy darab Fürdőhabdúcoló 2.0 termékminta


(Zsák Éva, Takács Vivien, Krammer Dóra, 2014)

 

Altatóóra

Tisztelt Beszélő Dia!

Köszönjük érdeklődő levelét új termékünkkel kapcsolatban. Reméljük, hogy válaszlevelünk elolvasása után nem marad kérdés, illetve kétség Önben az altató óránkkal kapcsolatban.

Az Alvóra Kft. legújabb terméke személyre szabott, könnyen kezelhető és praktikus. Az altató óra külsejét tekintve megtévesztésig hasonlít az ébresztőórára, csak funkcióját tekintve különbözik attól. Ha nehezen alszik el, csak állítsa be az elalvás kívánt időpontját, és nyomja meg az indítás gombot. A készülék az emberi fül számára nem hallható frekvencián bocsát ki hangot, ezzel megkönnyítve az elalvást.

Mindezt bevezető, kedvezményes áron, mindössze 20 000 forintért vásárolhatja meg, 5 éves garancia mellett. Termékünket személyesen és interneten keresztül is megrendelheti.

Tisztelettel,

MI
Alvóra Kft., Értékesítési csoport

(Varga Dániel, 2014)

 

NeverendingBag®

Tisztelt Veszelszki Ágnes!

Köszönjük érdeklődését forradalmian új termékünk iránt. Örömmel értesítjük, hogy a termék gyártása elkezdődött, áprilistól kapható a boltokban.

A NeverendingBag® elsősorban a nagyvárosi nő álmát váltja valóra. Azoknak a kozmopolita nőknek ajánljuk, akik a rohanó világban a fél életüket kénytelenek a táskájukban hordozni, így több kilós súlyokat cipelnek. A NeverendingBag® a legújabb súlytalanító és tértágító technikával készült, ezzel egy praktikus méretű, csekély súlyú, divatos táskát hozva létre. A táska befogadóképessége végtelen, maximális súlya a fél kilót érheti el. A táskák a legújabb divat szerint készülnek, különböző színekben, formákban, ezáltal minden nő megtalálja saját stílusához illőt.

Ha felkeltettük érdeklődését a mellékelt megrendelőlap kitöltésével előrendelheti a NeverendingBag®-et, most kedvezményes áron csak 25.000 Ft-ért. Az első öt megrendelőnek NeverendingSminktáskát küldünk ajándékba. További információkról tájékozódjon a NeverendingBag.com-on.

Üdvözlettel: Neverendig dreamteam

Melléklet: megrendelőlap

(Boda Viktória, Bárdy Orsolya, Pék Andrea, 2014)

 

Keresés

Google-ajánlat