Szófelhő
kommunikáció feladat oktatás műhely tehetséggondozás internet digilektus konferencia média stílus módszertan facebook marketing stilisztika barangoló netszótár internetkommunikáció utazás szövegalkotás borkommunikáció infokommunikáció bormarketing bibliográfia stílusgyakorlat kreatív írás digital_communication digilect emotikon tipográfia írásgyakorlat pályázat marketolingvisztika retorika digitális_kommunikáció prezentáció emoticon communication visual_communication önéletrajz visualisation reklám életrajz szövegértés tárgyalástechnika vizuális kommunikáció folyóirat üzleti kommunikáció meme szövegértelmezés vizuális_kommunikáció szövegelemzés énmárka szövegnyelvészet memes vizualitás szöveggondozás
Rozmaringos-fokhagymás csirke |
2013. augusztus 24. szombat, 09:07 |
Gyors és laktató ebéd Beáztatom a római tálat (jénaiban vagy tepsiben is süthető, de a római tálban sütéshez alig kell zsiradék). A megmosott-megtisztított egész csirkecombokat ízlés szerint befűszerezem (pl. só, bors, turbolya, grilles fűszer), kevés olívaolajjal bepácolom. A bőre alá felvágott fokhagymát dugdosok. Elhelyezem a római tálban, nagyon kevés olívaolajjal meglocsolom, a csirkecombokra egy-egy szál rozmaringot helyezek. Előmelegített sütőben előbb a tálban lefedve átpárolom, a végén a fedőt leszedve pirosra sütöm a tetejét. Krumplipürével és (paradicsomos-olívabogyós rukkola)salátával tálalom.
|