Spenótos fetáska
2012. január 07. szombat, 22:20

Spenótos-fetás táska FETÁSKA

1/2 kg spenótot sós, lobogó vízbe dobsz 2-3-percre, utána átdobod jéghideg vízbe, és kinyomkodod.

3-4 (vagy több) gerezd fokhagymát felvágsz, beledobod felhevített olívaolajba, rádobod a spenótot, bors, pici só, még kevesebb szerecsendió.

A tésztát felvágod olyan formára és darabokra, ami jólesik.

A tészta felére teszel spenótot, arra egy darab fetát, lekened tojássárgájával a szélét és ráhajtod, villával lenyomkodod, vágsz 1-2 lyukat a tetején a gőznek, és lekened tojással... Ínyencek még sütés közben egy kis reszelt sajtot is tehetnek rá.

(Orsi receptje)

 

Keresés

Google-ajánlat