Tárgyalástechnika: projektértékelések 2012
2012. május 08. kedd, 06:53

Daráló kávézó

Dicséret :) Javítandó :(
Nagyon szép, igényes prezentáció; széleskörű tájékozódás, jó ötletek. Vendégcsalogató, kipróbálnám :) Hosszúra terveztétek az előadást. Felesleges az egyes munkatársak feladatait felsorolni és hogy pl. minden este zárás és elszámolás van, jön a rettegett ÁNTSZ... Ez mindenhol így van!
Tetszettek az illusztráciòk,  a kàvéfüzet tetszetős, szìnes, az itallap vàltozatos, sokféle italt tartalmaz, kellemes. A pontgyűjtő kàrtya és a törzsvendégkàrtya profi. mondtak felesleges dolgokat, tùl sok volt az informàciò.
Szép ppt, tetszik az étlap és a kávéfüzet, igényes dizájn és ötletes kiosztott anyagok. Ne izguljatok ennyire, konyhás információra nincs szükségünk, nem érdekel a munkaszerződés, nem derült ki valójában a bemutatkozás célja.
Összeszedett volt, és a termékminta nagyon tetszett Túl részletes volt (pl. takarítókról vagy a diákmunkáról)
Többféle szóróanyagot is csináltak. Az idejükkel nem gazdálkodtak elég jól - a végét nagyon sietősre kellett fogni.
Jó diasor, sok mindent körbeadtak, nagyjából egyenlő szövegelosztás. Némelyik előadó jobban felkészült volt, mint a másik.
Igényes, szép és nagyon alapos kivitelezés, felkészült csapattagok. Tetszett, hogy itallaptól nyereményjátékig mindenre gondoltak. Időben túl hosszúra nyúlt (volna), helyenként kicsit vissza kellett volna venni az ismertetésekből.
interaktív, jól elkészített ppt, majdnem mindenki kívülről mondta a szövegét. a név nem tetszett
Nagyon széles körű információhoz juthattunk az előadás során. Már túlzásokba hajlott a kiosztmány mennyisége.
Ötletes, szép arculat. Hosszú volt, sok helyen unalmas (ÁNTSZ).
Nagyon jó volt a rengeteg szóróanyag. Túl sok volt az információ, ami egy kávézó bemutatása esetén nem szükséges.
Előadásmód:
-nagyon jó felkeszültség, kidolgozottság
-közvetlen hangnem, jól érthetö/követhetö

Kiegészítő anyagok:
-látványos, kreatív, precíz megtervezés
-több részletes információ (pl. munkabeosztás, szabályok)
Tetszett a sok reklámtárgy, érdekes kávélap. Túl sok információ egyszerre.
sok promóciós anyag tömörebb megfogalmazás, egyenlő időelosztás
Fiatalos, lendületes és pozitív hangú kezdéssel megalapozták a jó hangulatot. További pozitívum, hogy többen fejből mondták a saját részüket. Nem volt túl hiteles, hogy éppen a cégvezető mindvégig feltételes módban beszélt: még egy embert felvennénk, lennének szakembereink, stb. Azt sem tartottam megerősítő infomációnak, hogy épp most kapták meg az engedélyüket. Nem volt jó az időbeosztás sem.
nagyon összeszedett volt, látszott a csapatmunka, alapos volt kicsit hosszú volt

 

Múzsa, az egyéniség varázsa

Dicséret :) Javítandó :(
Széles látókör, egységes megjelenés, nagyra törő tervek. Varratnék valamit :) Nem tartozik a nyilvánosságra, hány százalékkal emelkedett a bevételetek (egyébként 2% elenyészően kevéske). Elhangzott, hogy "cégünk sikerének titkai" 1. Ha titok, miért mondanátok el? 2. és ha a konkurencia megtudja?
hihető volt, a kiegészítők tetszettek halk előadàs, nem volt névjegykàrtya?
Remek az egységes dizájn, ami megjelent a ruházatban is. Nem jól olvasható a ppt, hiányoznak a képek a ppt-ről, nem derült ki a lényeg, ki a közönség?, ne adjátok ki a céges titkokat, pénzügyi adatokat, ne álljatok egymás elé.
A cég megalakulásának a törtnete tetszett. Csúnya volt a dia, sokáig nem volt számomra világos mivel is foglalkoznak ők pontosan.
Jó ötlet volt, hogy az előadók a ruházatukkal is tükrözték az egységes arculatot. Túl sok féle dologgal foglalkoztak egyszerre - tehetséggondozás, divattervezés, , rendezvények lebonyolítása - ez pedig némileg kaotikussá tette a prezentációt.
Szép színeket és szép logót választottak. Tetszett, hogy a csoport tagja összeöltöztek. Nagyjából mindannyian ugyanannyit beszéltek, és szép kiadványt készítettek. Tehettek volna be képeket a ruhákról a diákra is.
Tájékoztató és népszerűsítő anyagok tekintetében talán a legfelkészültebb csapat, a legapróbb részletekre is adtak. Őszintén nem emlékszem komolyabb hibára. Nekem a felkészültségük talán már picit túlhajtott volt, de ez ízlés dolga.
egyenruha nem volt megbeszélve, ki irányítsa a ppt-t
Fiatalos lendület. Jobban használni a kivetítőt.
Elgondolás jó. Az arculat. Nem látványos egy divatcéghez képest.
Remek volt, hogy összeöltöztek. Nem derült ki, hogy mit szeretnének a közönségtől.
-átlátható dia

-összhang az előadók között
kicsit későn derült ki, hogy mivel foglalkozik a cég

-részletezés (bevételek, kiadások)

Jó téma, bemutató katalógus. Nem derült ki számomra, hogy miért tartottak bemutatót.
fiatalos, elegendő anyag a megismeréshez a készítő nincs jelen
Úgy gondolom, hogy az egységes megjelenés és jó arculat nagy előnyünkre vált, és a kiadányunk is szép lett. (Igen, ebben a csoportban voltam.) Nem volt időnk megtanulni a szövegeinket, ami rontott az előadás gördülékenységén.
jo ötlet, kreatív nekem a színvilág nem tetszett

 

Art Design Web Net

Dicséret :) Javítandó :(
Érdekes a szemtorna-dolog. Csábító az ingyenes tanácsadás. Ha uniós támogatást kap a dolog, akkor nagyon jól járnátok :) Ennyi tipográfiai, gépelési és helyesírási hibát egy honlapkészítő cég nem engedhet meg magának. Túl egyszínű volt az egész, ennél sokkal több fantázia kell ehhez.
jòl hangzik a nevük, tetszik a szòròlap és azon meghívò az ingyenes tanàcsadàsra- jövőbeni partnereket tudnak ezzel gyűjteni szaggatott előadàsmód, az elején nem a legfontosabb informàciòk hangzottak el, sok töltelékszò- hogy... ilyen... ööö...
Jó ötlet az 5 kérdés, megfelelő a bemutatás, gyógyweblap ötletes. Ne olvassátok fel! Csak későn derült ki, mi a cél. Csak kis papír legyen nálatok, ne nagy lap vagy füzet. Nem lelkesít, nem köt le. Nem használtátok ki a prezi lehetőségeit.
Jó volt a prezi, és az alapötlet is az volt. Előadásmód kicsit javítandó.
Nagyon kreatív volt a prezi.com-os prezentáció Nem volt kellően meggyőző.
Jó volt az ötlet, főleg az a gyógyweblap, és nagyjából mindannyian ugyanannyit beszéltek. Nagyon egyszínű, szürke lett mind a prezentáció, mind a kiadvány. Az előadók nem néztek a közönségre, hanem csak olvasták a szövegüket.
Jól kidolgozott, ötletes témaválasztás, komoly felkészülés. Az "azért gyűltünk ma itt össze" kezdés az óra csúcspontja volt számomra. Sajnálom, de tényleg semmi szembeötlő hiba nem jut eszembe tőlük...
új találmány: gyógyweblap nem volt túl összeszedett
Mai élethez egyre szükségesebb feladat ellátására szakosodott vállalkozás. Fenntartható e vállalkozás. Papírhoz ragaszkodás, túl idegen téma.
Jó ötlet. Nem éreztem naprakésznek a bemutatót, hozhattak volna több érdekességet.
Rengeteg szuper ötlet volt (gyógyweblap, ingyenes bemutató). A hosszú magánhangzók valamiért nem működtek rendesen (betűtípus), így olyan volt, mintha helyesírási hibák lennének.
logó nagyon szépen megtervezett
, jól felépített dia , megszólalás arányossága jó
kapcsolat a közönséggel

Különleges téma, jó ötlet. Szétszórtnak tűnt a csapat.
egységes és összehangolt kevés információ arról, hogy mi ez pontosan és miért jó
A prezi használata abszolút illett az előadáshoz, minőségi "ppt" volt. Sem a témaválasztást, sem az előadás módját nem találtam jónak. Ez utóbbi túlságosan szakmai volt, kevéssé volt követhető és nem annyira a cégről, mint az új fejlesztésekről szólt.
nagyon jó volt a ppt, összeszedett előadás nem nagyon keltette fel az érdeklődésemet

 

D-Dúr Hegedűmanufaktúra

Dicséret :) Javítandó :(
jò a design, csak az árkülönbözet kifizetése- megéri, van gyakorlati munkalehetőség is (későbbiekben esetleg munkahelyet tud biztosítani) kissé unalmas, egysíkù
Hegedű mint illusztráció. Kiderült azonnal, mi a cég lényege. Szép és illő prezentáció. Jó ötlet: Diósy Dénes (story telling). Dizájn visszatérő elem a ppt-n és névjegyen. Jó a pici vázlat a kézben. Ne használjatok aláhúzást szgépes szövegszerkesztésben. Ne izuljatok, mert érződik. Az információkat jobban kellett volna strukturálni. Hangosabban, élénkebben. A végére ellaposodott.
Szép volt a prezentáció. Ötletes a cégtörténet. Jó a névjegy is. Nem tudtak lekötni, egy ideig figyeltem, aztán máshol jártak már gondolataim.
Nagyon tetszett, hogy behoztak egy valód hegedűt szemléltetés képpen. A ppt diák háttere és a betűk színe némileg összefolyt.
Tetszett, hogy hoztak hangszert magukkal. Szép diasort állítottak össze, a névjegyek igényesek voltak. A fekete betű talán nem a legjobb választás volt a diákon, vagy a hátteret világosíthatták volna egy kicsit.
Nagyon igényes, szép ppt, jól összeállított előadás, felkészült tagok, az pedig hogy behoztak egy hegedűt is, mindent vitt. Kicsit egyenlőtlenül oszlottak el a beszámolók, az egyik tag látványosan szakértője volt a témának. Bár ez igazából semmit nem vett le a bemutatkozójuk színvonalából.
név, szép design nem dinamikus, nem figyelemfelkeltő
Jó illusztráció Bővebb kifejtő rész az árakról, működésről
Arculat, jó volt. Unalmas az ötlet.
Meggyőző, a zene iránt elhivatott csapat. Számomra itt sem derült ki, hogy mit szeretnének elérni ezzel a bemutatóval.
-látványos, ötletes

-szaktudás
-megszólalás arányossága

Hegedű bemutatása, lehetett látni, hogy a lányok értenek a hangszerekhez. Néha nem értettem, mit mondanak, lehetett volna hangosabban beszélni, jobban artikulálni.
nagyon szép, ez tetszett a legjobban, egységes, minden mindenhez passzol nagyjából egy ember vitte az egészet
Érdekes volt a téma, és nagyon ötletes a névadás magyarázata:) Szép volt a ppt is. Néhol túl laikusnak, máskor túl szakmabelinek kezelték a "közönséget". Továbbá kicsit vontatottnak éreztem az előadást.
szintén ötletes, tetszett hogy hoztak egy igazi hegedűt kicsit hosszú volt

 

 

Kukta - Ezt jól kifőztük!

Dicséret :) Javítandó :(
Tetszett ez a magyaros dolog, a családias tanfolyam, az idegen nyelv, a profi szakácsok. Szívesen elmennék egy tanfolyamra :) Kíváncsi lettem volna pl. a legelső tanfolyam menüjére. Egy icipicit snassznak érzem a "magyar és/de modern" dolgot. De összességében tetszett :)
Jò ötlet egy ilyen cég létrehozàsa, jòk a névjegykàrtyàk Tùl rövid előadâs
Kedves megnyitás, kiderült a cél: sajtórendezvény. Ötletes logó. Szabadon beszéltetek. Sok-sok ötlet. Szuper szlogen. PPT és szöveg nincs összhangban.
Volt valami hitvallásuk. A névválasztás nem jó, nagyon sok mindennel foglalkoznak.
Nagyon kreatív volt az alapkoncepció. A 'magyaros jelleget' kissé jobban is lehetett voln hangsúlyozni, ha már erre alapult az egész vállalkozás.
A hitvalláshoz passzoltak a dia színei. Az egyik előadó a közönség felé fordulva, rájuk nézve beszélte, ez nagyon pozitív volt. Kopár volt a dia, tehettek volna rá képeket az ételekről. Néhol elcsúszott a dia és az előadás szövege.
Ez is ötletes és jól felkészült volt, akárcsak a többi. Itt sem tudnék komoly hibát, igazából semmilyen hibát megnevezni.
magyar ételek Nem volt mindig összhangban a ppt a prezentációval
A hotelekkel való együttműködés nagyon jó. Papírhoz ragaszkodás
Jó ötlet volt a logó. Vége felé unalmas volt az előadás.
-szemkontaktus végig

-jól felkészült elöadók
-nem egyértelmü az elején, hogy mivel foglalkozik a cég (iskola vagy étterem)
Jó ötlet. Nem voltak reklámtárgyak.
kreatív, jó ötlet, jól szerkesztett diák kevésbé összehangolt
Ötletes volt, hogy előadásukat úgy tartották meg, mint egy sajtótájékoztatót. Nagyon találó volt a logó. Bár az előadás végére kezdett kikristályosodni a kép, mégis erőltetettnek és valahogy összeegyeztethetetlennek tartottam, hogy egy főzőiskola rendezvényszervező is legyen, miközben mottója egy magyarságot hirdető Széchenyi idézet.
nagyon tetszett maga a főzőiskola ötlet, ügyesen oldották meg a lányok ide nem tudok mit írni:(

 

 

Just Married!

Dicséret :) Javítandó :(
Valóban formabontó volt, profizmus, széles látókör, nincs lehetetlen :) Nagyon hiányoztak a képek, sok volt a diákon a szöveg. "Mindent maximálisan a kezünkben tartsunk" - ez egy kicsit riasztó. :)
extrém hàzasságkötési lehetősèg jó, mert vannak rà érdeklődők a mai vilàgban, de lehet, hogy nem tùl sok:( (megéri?), ppt nagyon jò, illik a névjegykártyàhoz és a logòhoz, jòk a díjak, kitüntetések tùl kicsi a névjegykàrtya, olvashatatlanul aprò betűk, tùlzott viccelődés nem illik az előadàs tèmàjàhoz.
Formabontó névjegyek. Bemutatás. Túl rövid, nem volt egészen kidolgozva. A ppt és a szöveg egyáltalán nincs összhangban.
Összességében aranyosak voltak. Nem nyerte el a tetszésemet a névjegy, kicsisége miatt olvashatatlan volt. Előadók nem voltak határozattak, kapcsolat a hallgatókkal elmaradt. Nagyon hirtelen lett vége, nem zárták le, átvezetések elmaradtak.
A névjegykáryták nagyon ötletesek voltak. Érdemesebb lett volna valamivel konkrétabb referenciákkal bemutatni a cég eddigi munkáit.
Formabontó névjegy. Lehettek volna képek a dián, ill. az egyik előadó nem nagyon szólalt meg...
Magunkat gondolom nem kell értékelni. Na jó, azért ide tudnék mit írni...
újítások, design, egyediség volt, aki felolvasta
Ötletes, a mai fogyasztói, élvezetekre vágyó társadalmat kiszolgáló vállalkozás. Viszont nem tudom elképzelni, hogy akár a középrétegnek is elérhető áron kínálnának egy ilyet az életben. Túl rövid-->képes illusztráció esetleg.
Nagyon jó volt az ötlet és a évjegykártya is. Lehetett volna sokrétűbb a kínálat. (Konkrétumok hiányoztak.)
Nagyon nyitottak voltak. :) Kissé talán rövid volt, szívesen mulattam volna tovább Botond elszólásain. :)

-stílusos, átlátható dia
-meggyőző
bejezés (idöbeli arányosság)
Nagyon jó ötlet, vicces téma - de egyben érdekesen és komolyan adták elő. Nem vett részt a csoport összes tagja a bemutatón.
Rövid tájékoztató.
igényes, innovatív, fiatalos rövid és nem elég figyelemfelkeltő
Botond zárása, miszerint homoszexuális párok is bátran keressék fel a céget, nagyon szórakoztató volt. Többen beálltak (mármint az előadók közül) a vetítővászon elé. Botond, mint cégvezető, viccet csinált az esküvőkből, emiatt hiteltelennek tűnt az előadása és az általa képviselt vállalkozás elkötelezettsége. Nagyon rövid, "lecsapott" volt a bemutató zárása.
tetszett az előadás, névjegykártyák lehetett volna több mindent mondani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Keresés

Google-ajánlat