Tárgyalástechnika: vizsgatárgyalás 2012
2012. április 25. szerda, 14:39

Daráló és Múzsa

 

A Daráló a referenciamunkáik alapján felkéri a Múzsát egyedi munkaruhák tervezésére és kivitelezésére. Ez az első személyes találkozójuk. A Múzsa egy hónapos határidővel vállalja a tervezést és elkészítést, a Darálónak egy hete van a nyitásig.

A Daráló X összeget szán rá, a Múzsa Y forintot kér a teljes kollekció megtervezéséért és elkészítéséért (az összegeket ott adom meg). Férfi és női egyenruhák is készüljenek.

Meg kell állapodni:

-          az első koncepció elkészítésének határidejében

-          a ruhapróbák időpontjában

-          a végső határidőben

-          az árban

-          az összegben benne foglaltatott ruhák, váltó- és pótruhák számában

 

 

D-Dúr Hegedűmanufaktúra és Art Design Web Net

 

Az Art Design készítette el a D-Dúr honlapját, webes megjelenését. A D-Dúr azonban elégedetlen a honlappal, mivel egyrészt az ígért gyógyweblap-koncepcióval szemben nem a megfelelő szolgáltatást kapták (nem ergonomikus a honlap, továbbá nem lehet rajta eligazodni, túl bonyolult lett; a megfelelően leadott adatok ellenére hibás telephelycím szerepel rajta).

Kérjenek megfelelő szolgáltatást (kárpótlást – pontos összeggel és egy új honlap elkészítését, illetve a közösségi médiában való megjelenés ingyenes elkészítését).

Meg kell állapodni:

-          a kárpótlás összegében (ha kérnek ilyet)

-          az új honlap elkészítésének részleteiben (betekintés az elkészítés fázisaiba, ki lesz ezért felelős?), az időpontokban (az első ötletektől a végső kivitelezésig)

-          a közösségi médiában való megjelenés részleteiben (mely oldalakon akarnak megjelenni, milyen formában, milyen frissítéssel, pl. ki fogja végezni a napi/kétnapi stb. új hírek megjelenítését stb.)

 

 

Kukta és Just Married

 

A Just Married keresi fel a Kuktát, mert egyik tagjuk korábban részt vett egy Kukta-főzéstanuláson. Egy olyan esküvőt szeretnének rendezni, amelyen a násznép készíti el közösségi főzésként az esti vacsorát. Az esküvőre 100 fő érkezik, az ifjú páron kívül mindenki szeretne főzni – valaki profi, valaki most próbálkozik először a főzéssel.

Meg kell állapodni:

-          a rendezvény helyszínében (hol tudnak ennyi eszközt, főző- és sütőalkalmatosságot biztosítani)

-          a pontos menüben

-          a programban, az elkészítésre szánandó időben

-          hány főt kell a Kuktának ehhez biztosítania (profi séfek irányítóként, takarítószemélyzet stb.)

-          a Kukta díjazásában (a Just Married lehetőség szerint minél olcsóbban akarja kihozni)

 

 

Keresés

Google-ajánlat