Tudománykommunikáció 2.0 konferencia 2.0
2020. szeptember 18. péntek, 20:05

Mindeddig bíztunk abban, hogy a májusra meghirdetett Tudománykommunikáció 2.0 konferenciát meg tudjuk tartani személyesen, de az új fejlemények mégiscsak az online konferencia irányába terelnek minket. Ezért a következő megoldást választottuk:


1. 2020. november 20-án pénteken (9 és 12 óra között) tartunk egy élő, szinkron konferenciát a Teams felületén. A plenáris és a szekció-résztvevők 3 perces kedvcsináló, élő előadást tartanak a témájukról. A poszterelőadók nem tartanak élő előadást, őket csak a videó-előadás (2. pont) elkészítésére kérjük. Azoknak a résztvevőinknek is tudunk e-mailben meghívót küldeni, akik esetleg nem rendelkeznek Teams-előfizetéssel.


2. Ezzel párhuzamosan létrehoztunk egy Youtube-csatornát, ahová az előadók 15 perces, előre rögzített videó-előadásait töltjük fel. A csatorna anyagait a konferencia napján tesszük nyilvánossá. Az előadás a későbbiek során bármikor megtekinthető lesz.

 

Azoknak a résztvevőknek, akik a videó-előadást megfelelő formában elküldik, igazolást állítunk ki a konferencia-részvételről. A szakmai bizottság ajánlásai alapján kiválasztott előadóknak a konferencia tanulmánykötetében publikációs lehetőséget biztosítunk. A publikációról a konferencia után részletesebben tájékoztatjuk a résztvevőket.


Bízunk benne, hogy sajátos, valóban 2.0-s konferenciaélményt tudunk Önöknek nyújtani, és mielőbb élőben is találkozhatunk.

 

Facebook-esemény

 

Keresés

Google-ajánlat