Városi fotópályázat meghosszabbítva június 30-ig
2019. június 09. vasárnap, 17:18

A kiíró 2019. június 30-ig meghosszabbította a fotópályázat beküldési határidejét.

Pályázni régi és új városi képet bemutató fotókkal is lehet.

 

A székesfehérvári Prosperis Alba Kutatóközpont Nonprofit Kft. (PROA) a Smart SoCIeTY projekt keretében pályázatot hirdet A jövő városa – városi jövő témában.

Minden, 18 éven felüli természetes személy pályázhat legfeljebb 10 darab, eddig nem publikált képpel – a megjelölt témában. További lehetséges kulcsszavak: (okos) város, (okos) társadalom, a jövő embere, közlekedés, innováció, újdonság, fejlődés (és Székesfehérvár).

A képeket szakmai zsűri bírálja. A kiválasztott képek alkotói megjelenési lehetőséget kapnak a 2019 végén megjelenő Smart soCIeTY kötetben, az alkotó nevének feltüntetésével. Minden résztvevő digitális oklevelet kap. Az első három helyezett értékes tárgyjutalomban is részesül, a Prosperis Alba Kutatóközpont Nonprofit Kft. jóvoltából:

1. helyezett: voucher két éjszakára egy székesfehérvári hotelbe, szaunás belépővel, nagy kapacitású pendrive, PROA-ajándékcsomag
2. helyezett: két darab FEZEN-fesztiválbérlet, nagy kapacitású pendrive, PROA-ajándékcsomag
3. helyezett: nagy kapacitású pendrive, PROA-ajándékcsomag

smart-logo

 

A képek elbírálása anonim módon történik. Ezért kérjük, hogy a képek fájlneve megkülönböztető jelige legyen, és tartalmazza a készítés helyét és évszámát (alsó vonalakkal, a példa szerint: franciacorta1_szekesfehervar_2017; franciacorta2_budapest_2019); a fotókon ne szerepeljen vízjel. A pályázáshoz kérjük, töltsék ki az űrlapot (https://forms.gle/dGvSey9Dxu5yQDnP9), és a jeligét és sorszámot tartalmazó fájlnevű képeket küldjék el a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre. A szerzői és a személyiségi jogokkal kapcsolatos nyilatkozatot a pályázati űrlap tartalmazza. A képeket csak elektronikusan kell benyújtani (nem szükséges kinyomtatni), JPEG formátumban, legmagasabb képminőségben. A fényképek felbontása a rövidebb oldalon legalább 1500 pixel legyen. A formai szempontból nem megfelelő jelentkezések nem vehetnek részt a pályázaton.

Beküldési határidő: 2019. június 30. Eredményhirdetés: 2019. július 15-ig.

További információ kérhető a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen.

 

Keresés

Google-ajánlat